Elixir

Del 7 al 10 de juny | El primer festival poètic completament gratuït de Catalunya
9 de juny | 20.30h | La Ràtzia al Vapor Ventalló

L’Elixir és el primer festival poètic accessible a la diversitat sensorial. El primer que fa arribar la poesia a tots els districtes de la ciutat. El primer festival poètic completament gratuït de Catalunya.

L’Elixir va néixer el juny de 2013 en coproducció amb el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) i amb Rosa Boladeras al capdavant, la seva ànima creadora. Amb la intenció d’apropar la poesia al gran públic mitjançant un format fresc i atractiu, la primera llavor, o més ben dit, la primera sembra, va ser una ruta secreta pels carrers de la ciutat. Ara aquí, ara allà, apareixien poetes, actors i músics. El punt de sortida: el Teatre Principal. El punt d’arribada és una sorpresa. Transmuta. Es diversifica.


Un mirall, si us plau!
“Respira…
Respira…Atura’t.
Mira’t als ulls.
Qui creus que ets? Qui t’han dit que ets?
Respira…
Estima’t.
L’Elixir ets tu.
Vindràs a compartir-te?”

Fitxa artística

Direcció: Rosa Boladeras
Producció: Pau Gómez
Continguts i xarxes: Pati Fornés
Ajudant de direcció i coordinació tècnica: Xavi Buxeda
Disseny: Mariona Alberich
Imatge: Agueda Sfer

Una coproducció amb l’Ajuntament de Terrassa i CAET (Centre d’Arts Escèniques de Terrassa)
Amb el suport de Generallitat de Catalunya. Institució de les Lletres Catalanes