Adossats

Dg. 20 de maig | 18h | Teatre Principal | 1h 35min | 26€

En una urbanització de cases adossades, tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró. Però ho fan envoltats de roses plenes d’espines, de dracs que treuen foc i de cavallers que potser no són tan valents.
Adossats, el text de Ramon Madaula per a cinc personatges, tracta les relacions familiars, la seva solidesa, les influències dels pares sobre els fills i dels fills sobre els pares.

Adossats és el quart text com a autor teatral de Ramon Madaula, un dels actors més prestigiosos de l’escena catalana, i significa el retorn de Jordi Casanovas a la comèdia després d’estrenar una peça de teatre documental (Ruz-Bárcenas, 2014), un thriller (Idiota, 2015) i una Trilogia sobre la identitat catalana (Una història catalana, Pàtria i Vilafranca. Un dinar de festa major).

Comprar tickets

Fitxa artística

Autoria: Ramon Madaula
Direcció: Jordi Casanovas
Interpretació: Rosa Renom, Jordi Bosch, Ramon Madaula, Marieta Sánchez, Carles Canut i Guillem Balart
Escenografia: Joan Sabaté
Il·luminació: Sylvia Kuchinow
Vestuari: Míriam Compte
Espai sonor: Jordi Agut
Caracterització: Toni Santos

Una producció del Teatre Romea