LANDSCAPE/ el idiota y lo sublime

Dg. 25 de març | 18 h | Teatre Alegria | 50 min | 10,50 € | Espectacle en castellà

“Land”, terra; “escape”, escapar. “Idiota” en el sentit etimològic de la paraula: aquell que s’allunya dels afers públics, que no se n’ocupa, que no hi participa, perquè només se n’ocupa dels seus. I “sublim” com a condició indissociable de l’art i com a descripció del que pot produir un paisatge.

Landscape / el idiota y lo sublime és un muntatge de la Fundación Collado-Van Hoestenberghe, pensat i creat per Ernesto Collado a l’Empordà, que és on viu i treballa. Entre el documental i la ficció, aquesta peça compta amb la presència del seu pare, dels seus fills, d’Alfonso de Vilallonga i de Barbara Van Hoestenberghe, la seva companya i autora, així mateix, de la música i l’espai sonor.

Comprar tickets

Fitxa artística

Idea i creació: Ernesto Collado
Música original i Espai sonor: Barbara Van Hoestenberghe

Producció: Fundació Catalunya-La Pedrera / Noves Escenes