Silence

Dg. 11 de març | 20h | Teatre Alegria | 1h 10min | 10,50€

Silence  investiga la infància a través de dues figures: els nens —l’inici de la vida— i els ancians —a l’altre extrem.

No és fàcil deixar la llar paterna. Tampoc no ho és acceptar el que comporta fer-se gran. Seria fantàstic poder escapar i alliberar-se d’aquest pes tan dur. Silence interroga aquest desig i es capbussa en aquestes fantasies i en tot allò que les fa possibles. Perquè, quan el món se’ns fa inassumible, necessitem reinventar-lo, pensar-ne un altre: manejable i atractiu. Però i si en l’intent acabem anunciant un món pitjor que el que ja és dolent? Quina forma poden tenir tals espais de contradicció? Hi seguim creient?

Comprar tickets

Silence col·loca la infància i la infantilització en l’espai mític del País-de-Mai-més de Peter Pan. En aquest espai hi viu una tribu de nens fugitius (un grup de nens i un adult infantilitzat, el que ara podria ser un millennial). Ells regeixen aquest món fantàstic, i en fan i hi fan el que volen. Fins que un dia, a aquest món idíl·lic arriba un autobús per error i hi deixa quatre ancians. Els joves habitants tractaran els nouvinguts com si fossin qualsevol altre element del seu món: una joguina més. Però tot d’una, un dels quatre vells mor i la tragèdia entra a l’escena.

Silence sorgeix de la col·laboració amb col·lectius de Terrassa i posa al centre de la reflexió els infants, que prendran la paraula i conduiran majoritàriament l’espectacle. Aquest espectacle va formar part de la programació del Festival TNT 2017.

Fitxa artística

Autoria: Nico Jongen i Oriol López
Direcció: Nico Jongen
Dramatúrgia: Oriol López
Escenografia: Albert Ventura
Disseny de so: Marc Fernàndez

Una coproducció de Ça Marche i Festival TNT. Amb el suport de l’OSIC i el Centres Cívics Aurèlia Capmany i President Macià

Aquest espectacle formarà part de la jornada Genoma 3: un retrat de generacions. Una tarda on es podran veure dos espectacles diferents en el que serà un viatge teatral per les diferents etapes de la vida.
(Preu especial per al públic que compri els dos espectacles: 13,5€) Cliqueu aquí per comprar les entrades