Mi madre y yo

Dg. 11 de març | 17.30h | Sala Maria Plans | 50min | 10,50€ | Espectacle en castellà

Tornar als orígens per partida doble. D’una banda, als orígens artístics: Mi madre y yo és un dels primers espectacles de Sonia Gómez; en concret, el quart després d’Egomotion (2001-2004), la trilogia sobre la infància, l’adolescència (Yo no soy nadie, pero me cago en tu puta madre) i la joventut (Yo no hablo inglés pero a veces me lo paso bien) amb què aquesta ballarina-performer es va donar a conèixer.

I d’altra banda, als orígens vitals. A Mi madre y yo Sonia Gómez comparteix l’escenari amb la seva mare (Rosa Vicente) per mirar de trobar respostes —què fem aquí?, qui som?— a partir del contrast anatòmic i biogràfic entre totes dues.

Aquest espectacle va girar arreu del món durant sis anys i encara segueix viu. Ha viatjat per Alemanya, Itàlia, Brasil, França i Portugal amb els Beach Boys, Tina Turner, Janette, Mysterymen, Kraftwerk i Plastikmen sonant de fons, a l’escenari.

Comprar tickets

Fitxa artística

Intèrprets: Rosa Vicente i Sonia Gómez
Textos: Sonia Gómez
Vídeo: Txalo Toloza i Paula Vazques
Cap tècnic: Alberto Barberà

Aquest espectacle formarà part de la jornada Genoma 3: un retrat de generacions. Una tarda on es podran veure dos espectacles diferents en el que serà un viatge teatral per les diferents etapes de la vida.
(Preu especial per al públic que compri els dos espectacles: 13,5€) Cliqueu aquí per comprar les entrades