La nena dels pardals


1h | 9€
JORDI PALET/SARA PENNYPACKER

Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor. Basat en un fet històric: el 1958 Mao Zedong va declarar la guerra als pardals i va provocar que aquests ocells pràcticament s’extingissin de la Xina. Les conseqüències van ser devastadores: no hi havia ocells que es mengessin els insectes i les plagues van arrassar les collites provocant la mort per fam d’entre 30 i 40 milions de xinesos. Un espectacle amb música en directe sobre la llibertat i la valentia dels petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.

Franja d’edat recomanada: 5-12 anys

Autoria: Jordi Palet a partir de Sara Pennypacker
Direcció i coreografia: Joan Maria Segura i Bernadas
Interpretació: Txell Botey, Xavi Idàñez i La Tresca i la Verdesca (Jordi López, Toni López i Claudi Llobet)
Escenografia i vestuari: Víctor Peralta
Il·luminació: Yuri Plana
Música: La Tresca i la Verdesca (Jordi López, Toni López i Claudi Llobet)
Il·lustracions: Noemí Villamuza
Cartellisme i animacions: Sergi Cugat

Una producció de Teatre al detall
Lectura recomanada: La nena dels pardals de Sara Pennypacker (Editorial Joventut)
COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES