A Nation Is Born In Me

1h | 11€
Soren Evinson

Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres… A Nation Is Born in Me construeix un paisatge escènic que tradueix les dinàmiques que operen en els moviments nacionalistes i identitaris renascuts a l’Europa del segle XXI. Polítiques d’identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva es combinen en aquesta performance tot provocant una estranya proximitat entre unes estètiques aparentment contràries.
Estrenada a l’edició 2018 del festival TNT, aquesta és la primera peça concebuda en solitari del creador Søren Evinson, un artista imprescindible que, combinant materials coreogràfics amb la paraula i el cant, crea obres directes i delirants en una relació provocativa amb el públic.

Si vols veure el futur de l’escena. Si t’agrada que et sorprenguin i et provoquin
Posconferència posperformativa en acabar la funció

Idea, text, creació i interpretació: Søren Evinson
Música: Daniel Papell
Acompanyament artístic: Florine Lindner
Vestuari: Samara Scott
Construcció de l’objecte escènic: Charlie Hope
Disseny de llum: Julia Bauer

Bucle magnètic

Espectacle en castellà
Una coproducció del Festival TNT – Terrassa Noves Tendències (Terrassa), Le Phénix Valenciennes (França), Antic Teatre (Barcelona)
i Kulturfabrik (Luxemburg)
COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ