Solitud

2h amb entreacte| 16,50€
Víctor Català/Alícia Gorina

«Passat Ridorta havien atrapat un carro que feia la mateixa via que ells»… L’inici de l’obra més coneguda de Víctor Català és una invitació a capbussar-se en la fascinant riquesa literària de Solitud, i en prefigura alguns temes: el paisatge com a vocabulari per expressar l’existència, l’animalitat enfront de l’evolució cultural i tècnica, o el temps com a geografia humana.
Amb la seva gran novel·la muntanyenca, Caterina Albert va alçar la veu d’un dels personatges femenins més apassionants que han nascut dins la literatura catalana i que ara és portada al teatre des de la mirada escènica d’Alícia Gorina.

Si no pots (ni vols) esperar que arribi la propera Fira Modernista
Col·loqui obert amb el dramaturg Albert Arribas. Dilluns 18 de maig a les 16h al teatre Principal. Modera: Rosa Ponsarnau. Si pertanys al col·lectiu docent i vols venir amb el teu alumnat comunica’ns-ho al 93 733 81 40 o a terrassaartsesceniques@terrassa.cat

Autoria: Víctor Català
Direcció: Alícia Gorina
Dramatúrgia: Albert Arribas
Interpretació: Pepo Blasco, Oriol Guinart, Pol López, Maria Ribera i Pau Vinyals
Escenografia: Sílvia Delagneau
Vestuari: Bàrbara Glaenzel
Il·luminació: Raimon Rius
Espai sonor: Ígor Pinto

Bucle magnètic/Audiodescripció

Una producció del Teatre Nacional de Catalunya
COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES