Viejo amigo Cicerón

1h 20min | 27€
Ernesto Caballero/Josep Maria Pou

Una obra centrada en la figura del cèlebre orador romà Ciceró, protagonista destacat de les intenses lluites i transformacions violentes esdevingudes fa dos mil anys. Un personatge que personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques tot i les circumstàncies més adverses.
L’espectacle trasllada l’espectador a la República romana per reflexionar sobre ètica, moral, justícia i convivència. Josep Maria Pou es posa a la pell d’un Ciceró consumit pel seu desig d’immortalitat i el seu anhel de marcar la posteritat amb la seva trajectòria vital. Una profunda reflexió sobre la realitat política, social i cultural de la història universal.

Si t’agrada mirar el passat per entendre el present

Autoria: Ernesto Caballero
Direccció: Mario Gas
Interpretació: Josep Maria Pou i resta de repartiment en curs
Imatges registrades: José Luís Alcobendas, Ivan Benet, Aleix Peña, Xavier Ripoll, David Vert
Escenografia: Sebastià Brosa
Il·luminació: Juanjo Llorens
Vestuari: Antonio Belart
Espai sonor: Orestes Gas
Vídeoescena: Álvaro Luna

Espectacle en castellà

Bucle magnètic/Audiodescripció/Subtítols

 
Una coproducció de Teatre Romea de Barcelona i Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida